hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uğur Işılak: ''Ben de korkuyorum''

    Uğur Işılak: Ben de korkuyorum
    expand

    Ülke TV'de Turgay Güler'in Sıradışı programına konuk olan sanatçı Uğur Işılak, sanat camiası içinden bazı insanların Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan için ''Korkuyoruz'' çıkışına tepki gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sanatçıların, ''korkumuzdan fikrimizi beyan edemiyoruz, korkuyoruz'' demesine Uğur Işılak'tan cevap geldi. Işılak, ''Kimi Cumhurbaşkanı'ndan korkuyor, ben de muhalefetten korkuyorum, Erdoğan'dan korkmuyorum'' diyerek, özellikle yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan için bestelediği şarkılar için muhalefet tarafından mahalle baskısına maruz kaldığını söyledi.

    Artık aldırış etmiyorum

    Geçtiğimiz yıl içinde muhalefet partilerinden ve sosyal medya üzerinde ''Dombra'' şarkısı nedeniyle ağı küfür ve hakaretlere maruz kaldığını söyleyen Işılak, 'Artık kulak asmıyorum. İnsanın dilinin kemiği yok derler. Başarıyı hazmedemeyen bir kitle var. İşleri sürekli çamur atmak. Sadece ben değil, diğer sanatçı arkadaşlarım da aynı mahalle baskısına maruz kalıyor. Onlara da tavsiyem ciddiye almasınlar' dedi.

    Siyaset için yeşil ışık

    Uğur Işılak, 'siyasete girmeyi düşünüyor musunuz sorusuna da 'Şu ana kadar böyle bir düşüncem yok. Millete hizmet adına kader bizi oralara götürürse de kaçmak olmaz' dedi.

    Işılak'tan "yalaka" eleştirilerine yanıt: "İtlik yapmasınlar"

    Elektrik abonelerine kötü haber

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow