hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ünlü şarkıcı Britney Spears'e Taliban şoku!

    Ünlü şarkıcı Britney Spearse Taliban şoku
    expand

    ABD'li şarkıcı Britney Spears'ın 2007 yılında beraber olduğu eski sevgilisi John Sundahl'ın, Taliban tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Sundahl, Spears'ın zor günler geçirdiği dönemde toparlanmasına yardımcı olmuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milliyet'te yer alan habere göre, 44 yaşındaki Sundahl, birkaç aydır Afganistan'da özel bir şirket için helikopter pilotluğu yapıyordu.

    Ailesinin açıklamasına göre, geçen hafta yaşamını yitiren Sundahl, Kabul'den kalkan bir helikopteri uçurduğu sırada Taliban tarafından vurularak öldürüldü.

    İngiliz Mirror gazetesinde yer alan habere göre pilotluk yapan John Sundahl, 2007'de Britney Spears'la kısa bir beraberlik yaşamıştı.

    Sundahl, ünlü şarkıcının o dönem yaşadığı alkol sorunlarını atlatmasına yardımcı olmuştu. İlişkileri bittikten sonra da Sundahl ile dostluğu süren Britney Spears'ın mahvolduğu açıklandı.

    2007'de Britney Spears'la beraber olan Sundahl, şarkıcıyla Los Angeles'ta yapılan bir "İsimsiz Alkolikler" toplantısında tanışmıştı.

    O dönemler ciddi şekilde alkol sorunları yaşayan Britney Spears, alkolün etkisinde olduğu bir sırada saçını kazıtmış, etrafa saldırmıştı. Çift bir süre sonra ayrılsa da, arkadaş kalmaya devam etmişti.

    Destek için İstiklal'de Cumhuriyet gazetesi dağıttılar

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow