hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Coolfet yöntemiyle kimler zayıflıyor?

    Coolfet yöntemiyle kimler zayıflıyor
    expand

    Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Sağlık Kontrolü programında zayıflamaya yardımcı olan "coolfet" yönteminin kimlerde, nasıl uygulandığı anlatıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    En son zayıflama teknolojisi olarak bilinen coolfet yöntemini liposuction ameliyatı olmak istemeyenler, zayıflama hapı veya kimyasal madde almayı tercih etmeyenler ve cerrahi bir müdahaleyi düşünmeyenler tercih ediyor.

    Coolfet yöntemi cerrahisiz bir uygulamayla bölgesel yağlardan kurtulmayı sağlıyor.Yöntem özellikle sezeryan doğum sonrasında ya da diyet ve sporla atılamayan alt karın, üst karın, sırt, kol, iç bacak ve dış bacak gibi bölgelerde etkili oluyor.Coolfet ile yağların bir anda %20 ile %40 oranında azaltığı belirtiliyor.

    Coolfet'in avantajları ise çöküntüler ve yara izleri oluşmuyor. Derin tabakadaki yağlar parçalanıp, yüzeyel tabakadaki yağlar kaldığı için liposuction tekniğinde görülen dalgalanmalar olmuyor. Amerikan Gıda ve Sağlık Dairesi tarafından onaylı coolfet yöntemi yağ hücrelerinin büyüklüklerini azaltmıyor, yağ hücrelerinin kendisini ortadan kaldırıyor.

    VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow