hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Basketboldaki gerginliğe Trabzonspor da dahil oldu

    Basketboldaki gerginliğe Trabzonspor da dahil oldu
    expand

    Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Aysal'ın Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin son maçına çıkmama kararıyla ilgili yaptığı açıklamada Aziz Yıldırım'a ithafen kullandığı "şike hükümlüsü" sözüne atıfta bulunarak kendilerine olan desteğin artarak devam ettiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, Beko Basketbol Ligi'nin play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker ile yapacakları son maça çıkmayacaklarını açıklamasıyla ilgili düşüncelerini açıkladı.

    Hacıosmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden bu yana Türk futbolunun temizlenmesi adına çalıştıklarını belirterek, şu görüşlere yer verdi:

    "Bu haklı mücadelemize destek her geçen gün artarak devam ediyor. Sezon boyunca neredeyse tüm Anadolu kulüplerinin desteklerini gerek sözlü, gerekse medyaya verilen demeçlerde defaten dinledik ve şahit olduk. Galatasaray'ın bu şahıs ile ilgili yaptığı 'şike hükümlüsü' açıklaması desteğin artarak devam ettiğinin bir göstergesidir.

    Herhangi bir kulübün adı veya renkleriyle bir problemlerinin olmadığını belirten Hacıosmanoğlu, "Ancak Türk futbolunun kirlenmesine ve insanların futbola olan inancını yitirmesine neden olan insanlarla son ana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Futbolda hukuk tanımaz hamlelerle ilerleyen, şimdi de basketbolda aynı tavır içinde olan bu kişiler, adaletin keskin kılıcını yediklerinde padişah edası ile dolaştıkları spor alanlarına bir daha giremeyecek. Oluşan bu gündem sonrasında sadece Türk futbolunu değil, Türk sporunu yönetenlerin değişen Türkiye'de kendisine yer bulamayacakları da kesindir" ifadelerinde bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow