hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tepki

    Galatasaraydan Fenerbahçeye tepki
    expand

    Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nün Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun verdiği cezalara yönelik açıklamasına tepki gösterildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün mevcut yöneticileri bilmelidirler ki son dönemdeki saha içi ve saha dışı geçmişteki davranış ve alışkanlıklarını sürdürdükleri sürece karşılarında dimdik duran bir Galatasaray görmeye devam edeceklerdir" ifadesi kullanıldı.

    Kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

    "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Beko Basketbol Ligi final maçıyla ilgili TBF Disiplin Kurulu'nun tarafımıza vermiş olduğu cezalara yönelik açıklaması 17 Haziran'da almış olduğumuz karardaki "kurulların ve hakemlerin baskı altına alınabildiği bir düzende sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez" gerekçemizin açık bir kanıtı niteliğindedir.

    Galatasaray - Anderlecht: 1-1 (maç özeti)

    Ülker Arena'daki maçlarda sporcu, teknik heyet ve idarecilerimizin uğradığı taciz ve sonucu belirleyen hakem hataları tüm spor camiası tarafından izlenmiş olmasına rağmen şike sürecinde ismi geçmiş bir hakemin atanmış olmasını ve çok daha önemlisi can güvenliğini tehdit eden ortamın sürdürülmesini organize ederek bizim de bunu kabullenmemizi bekleyenlerden böyle bir açıklamanın gelmiş olması şaşırtıcı olmamıştır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Spor Kulübü'nün mevcut yöneticileri bilmelidirler ki, son dönemdeki saha içi ve saha dışı geçmişteki davranış ve alışkanlıklarını sürdürdükleri sürece karşılarında dimdik duran bir Galatasaray görmeye devam edeceklerdir."

    Chedjou caps'leri

    Real Madrid - Basel: 5-1 (Maç özeti)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow