hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe, Salih Uçan için Roma ile görüşmeye başladı

    Fenerbahçe, Salih Uçan için Roma ile görüşmeye başladı
    expand

    Fenerbahçe, genç oyuncusu Salih Uçan'ın transferi için İtalya Seria A ekiplerinden Roma ile görüşmelere başlandığı Kamu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirdi. Roma bir süredir Salih Uçan'ın peşindeydi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salih Uçan'ı ısrarla kadrosuna katmak isteyen Roma, transferde son aşamaya geldi. İtalyan yöneticiler Salih Uçan için Fenerbahçe ile pazarlık masasına oturdu.

    2012'de Sarı Lacivertli ekiple beş yıllık sözleşmeye imza atan Salih Uçan, özellikle Aykut Kocaman dönemindeki performansıyla dikkatleri çekti. Ersun Yanal'ın gelmesinin ardından ise beklediği süreyi alamadı.

    Fenerbahçe'den önce Marmarisspor ve Bucaspor'da oynayan genç futbolcu için İzmir kulübüne 1 milyon 400 bin euro bonservis ve Okan Alkan verilmişti.

    Salih, ilk sezonunda 26 maçta forma giydi, dört gol attı. Genç oyuncu geçen sene ise 17 karşılaşmada sahaya çıktı.

    Fenerbahçe, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, "Futbolcumuz Salih Uçan'ın transferi konusunda A.S. Roma kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

    Salih Uçan kimdir?
    Salih Uçan (d. 6 Ocak 1994, Marmaris, Muğla) Türk futbolcu. Fenerbahçe'de oynamaktadır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Marmaris Belediyespor
    Futbola Marmaris Belediyespor altyapısında başladı ve ardından 2008 senesinde Bucaspor altyapısına transfer oldu.

    Bucaspor
    2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi. 2 sene as takımda oynayan Salih, yükselen grafiğiyle dikkat çekmiştir.

    Fenerbahçe
    2 sene Bucaspor'da as takımda oynayan Salih, Fenerbahçe ve birçok Süper Lig takımın transfer listesine girmiş fakat 1,4 milyon Euro + Okan Alkan karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Salih Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe maçında Fenerbahçe kariyerinde ilk kez bir resmî maçta ilk 11'de forma giymiştir. 14 Mart 2013 tarihinde oynanan Fenerbahçe-FC Viktoria Plzeň maçında takımının ve Fenerbahçe için ilk golünü atmıştır.

    Milli takım kariyeri
    2013 yılında Türkiye'de organize edilen 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda, El Salvador U-20 takımını 3-0 mağlup ettikleri maçta Türkiye U-20 takımı adına 1 gol kaydetmiş, birde asist yapmıştır.16 Kasım 2013 Türkiye - Kuzey İrlanda hazırlık maçında ise sonradan oyuna girerek A Milli olmuştur.

    AZİZ YILDIRIM'DAN 'ŞİKE DAVASI' AÇIKLAMASI

    MAHKEME ŞİKE DAVASINDA KARARINI VERDİ

    AZİZ YILDIRIM GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

    MAHMUT USLU'DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA: BAŞBAKAN'IN TALİMATIYLA...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow