hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hulkenberg sözleşme uzattı

    Hulkenberg sözleşme uzattı
    expand

    Formula 1 takımlarından Force India-Mercedes, Alman sürücüsü Nico Hulkenberg'in sözleşmesini 2015 sezonunun sonuna kadar uzattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Takımın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bu yıl düzenlenen 16 yarışın 4'ü 5'incilik olmak üzere 13'ünden puanla ayrılan 27 yaşındaki sürücü, 2015 sezonunda da Force India takımında yarışacak.

    Sezonun bitimine 3 yarış kala 76 puanla daha önceki 3 yılının herbirinde elde ettiğinden daha fazla puan toplayan Hulkenberg, "Takımı çok iyi tanıyorum. İyi sonuçlara imza attığımız güzel bir sezon yaşıyoruz. Takımın önemli hedefleri var ve Gelecek yıl da rekabetçi bir otomobile sahip olacağımıza inanıyorum. Bu yıl başardıklarımızın üzerine koymayı denemek heyecan verici olacak" ifadelerini kullandı.

    Hulkenberg, 22 sürücünün bulunduğu Formula 1'in pilotlar klasmanında Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas, Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Jenson Button'ın arkasında 8. sırada yer alıyor.

    Galatasaray - Fenerbahçe maçı caps'leri

    Ferarri'ler geliyor

    Nisan ayında İtalya'nın Monza şehrinde başlayan Ferrari Yarış Günleri'nin 6. etabı, 24-26 Ekim tarihlerinde Intercity İstanbul Park'ta gerçekleştirilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'de ilk kez düzenlenecek ve üç gün sürecek organizasyonda, Ferrari'nin birçok farklı yarış aracı izleyenlerin beğenisine sunulacak.

    Trafeo Pirelli ve Coppa Shell yarışları, 50 adet Ferrari 458 Challenge otomobilinin mücadelesine sahne olacak. Ferrari'nin günümüzde kullanılan araçlarının şov sürüşünün yanı sıra, geçmişten günümüze efsane haline gelen yirmiden fazla Ferrari Formula 1 yarış aracı pist üzerinde motor sporları severlerle buluşacak. Özel üretim Ferrari XX ve 599 XX otomobillerinin de performanslarını sergileyeceği etkinlikte, tüm dünyadan Ferrari sahipleri kendi araçları ile yarış deneyimi yaşayabilecek.

    Ferrari Yarış Günleri etkinliğinin biletleri, Biletix'in internet sitesinden temin edilebilecek. 

    iPad Air 2'nin önceki iPad'lerle karşılaştırması

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow