hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Simeone: Şampiyonluk kuralı değişmeli

    Simeone: Şampiyonluk kuralı değişmeli
    expand

    Atletico Madrid teknik direktörü Simeone, 1-1 kaldıkları Malaga maçı sonrası "La Liga'da şampiyonluk kuralı değişmeli. Ligi aynı puanda tamamlayanlar, tek bir final maçı oynamalı" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    La Liga'da şampiyon son haftaya kaldı

    Arda Turan'ın kahrolduğu anlar

    La Liga Puan Durumu

    En iyi spor caps'leri...

    Atletico Madrid - Malaga: 1-1 (Maç Özeti)

    Celta Vigo - Real Madrid: 2-0 (Maç Özeti)

    Simeone, Malaga karşısında alınan 1-1'lik sonucun ardından basın toplantısı düzenledi.

    Atletico Madrid'den gurur duyduğunu ifade eden Simeone, "Maçı kazanıp, şampiyonluğumuzu ilan etmek hoşumuza giderdi ama olmadı. Sezonu en iyi şekilde sonlandırıyoruz. Barcelona ve Lizbon'da final maçlarına çıkacağız. Kalan maçlarımız bu sezonunun kaderini belirleyecek, bu takımın ebedi tarihini değil"
    diye konuştu.

    Sezonu aynı puanda tamamlayan takımlarda averaja bakılmasını da eleştiren Simeone, "La Liga'da şampiyonluk kuralı değişmeli. Ligi aynı puanda tamamlayanlar, tek bir final maçı oynamalı" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu arada Atletico Madridli futbolculardan Jose Sosa, "Nou Camp'a beraberlik için çıkmak intihar olur" dedi. "Hepimiz burada şampiyon olmayı isterdik ama olmadı" diyen Sosa, Lizbon'daki Şampiyonlar Ligi finali dışında lig şampiyonluğu için de Barcelona'da bir final oynayacaklarını söyledi.

    Gabi ise bu sezon oynadıkları 5 maçta Barcelona'ya hiç yenilmemiş olmalarının hatırlatılması üzerine, "Bu sezon oynanan diğer maçlar şimdi hiçbir işe yaramıyor. Şimdi lig için tek bir final kaldı. Ve final farklıdır. Biz Atletico'yuz. Nou Camp'a gidip kazanacağız" değerlendirmesinde bulundu.

    Öte yandan Malaga maçı öncesinde şampiyonluk için bandolarla stat çevresinde hazırlık yapan Atleticolu taraftarların maçın ardından hayal kırıklığıyla stattan ayrıldıkları görüldü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow