hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Abdurrahim Albayrak'tan şok sözler

    Abdurrahim Albayraktan şok sözler
    expand

    Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, patlak veren krizle ilgili konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkan Duygun Yarsuvat'a haber verilmeden yabancı kuralının iptali için Tahkim Kurulu'na yapılan başvuru Galatasaray'ı karıştırmıştı.

    Yarsuvat dün Türk Telekom Arena'da yapılan yönetim kurulu toplantısında kendisine bilgi vermeyen Sportif AŞ yönetim kurulu başkanı Hamdi Yasaman ile Abdurrahim Albayrak'a sert çıkmıştı. Daha sonra ise tahkim kuruluna yapılan başvuru geri çekilmişti.

    Galatasaray 'Yabancı Kuralı'nın iptali için başvurdu!

    Toplantı üstüne toplantı

    Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına konuşan başkan yardımcılarından Abdurrahim Albayrak, "Hiçbir sorun yok. Her şeyi hallederiz" diyerek soruları geçiştirmeye çalıştı. Albayrak, "Şimdi önce sportif AŞ toplantısına oradan da yönetim kurulu toplantısına katılacağım" ifadesini kullandı. Albayrak, Duygun Yarsuvat'ın kullandığı sert ifadelerin sorulması üzerine ise o anda toplantıda olmadığını savunarak, "Hiç onlardan haberim yok çünkü toplantıyı ilk terkedenlerden biri bendim" açıklamasını yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray itirazını geri çekti!

    "Yasaman görevden alınacak"

    Fanatik'in haberine göre ise Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Sportif A.Ş. Başkanı Hamdi Yasaman'ı görevden alacak.

    Başkan Yarsuvat'ın dün yapılan yönetim kurulu toplantısında, "Biz TFF'nin kararını herhaliyle desteklediğimizi söyledik. Ben defalarca bunu deklare ettim. Nasıl Galatasaray Başkanı'ndan habersiz böyle bir itiraz talimatı verirsin! Böyle bir şey olamaz” diye çıkışan Yarsuvat, kurmaylarını bugün Türk Telekom Arena Stadı'nda toplama kararı aldı.

    Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın saat 15.00'te başlaması beklenen toplantıda, Hamdi Yasaman'ı 'Galatasaray Sportif A.Ş Başkanlığı' görevinden alması bekleniyor.

    Yarsuvat'ın söz konusu göreve şu an için herhangi bir ismi atamayacak. Başkan, Hamdi Yasaman'dan boşalan 2. Başkanlık koltuğuna ise İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Dursun Özbek'i atayacak.

    Galatasaray'ın Güiza'sı Avustralya'da Messi'ye dönüştü!

    Barcelona Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow