hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Barcelona Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde

    Barcelona Hakan Çalhanoğlunun peşinde
    expand

    Transfer yasağı olan dünya devi Barcelona yine de durmuyor. Barcelona'nın 2016'ya kadar oynatamayacak olsa da transfer etmeyi planladığı oyuncuların listesi basına sızdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sportif direktörlük görevini yürüten Andoni Zubizarreta ile yolları ayırdıktan sonra “Futbol Sahası Teknik Komisyonu” oluşturan ve bunun da başına bir dönem Milan’da çalışmış Ariedo Braida’yı getiren Barcelona, transferde hareketli bir dönem geçiriyor.

    Braida, Avrupa’nın çeşitli yerlerine gidip transfer listelerindeki futbolcuları stattan canlı olarak takip ediyor.

    İspanyol Mundo Deportivo gazetesine göre Barcelona’nın orta sahadaki alternatifleri arasında Koke, Paul Pogba ve Marco Verratti bulunuyordu. Fakat Braida'nın, listesine Hakan Çalhanoğlu’nu da eklediği iddia ediliyor. Hakan’ın takım arkadaşı Lars Bender ise sık sık sakatlandığı gerekçesiyle bu lsiteden çıkarıldı.

    Abdurrahim Albayrak'tan şok sözler

    Bu sezon 8 gol 7 asist

    Bu sezon Bayer Leverkusen formasıyla 32 maçta görev alan Çalhanoğlu, 8 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi. 21 yaşındaki oyuncunun adı Leverkusen’e transfer olmadan önce Liverpool, Bayern Münih, Arsenal gibi kulüplerle de anılmıştı.

    Hakan Çalhanoğlu, bu akşam Atletico Madrid’e karşı sahada olacak. Bu maçı Milli Takımlar Direktörü Faith Terim’in izleyecek olması da maça ayrı bir anlam katıyor zira Gökhan Töre ile yaşanan olayın ardından Hakan ve Ömer Toprak sakat oldukları gerekçesiyle aflarını istemiş, bir sonraki maçta da Terim tarafından kadroya alınmamışlardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş - Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Öte yandan Barcelona 2015 yılında transfer yaparsa bu isimleri 2016 Ocak'a kadar oynatamayacak.

    Manchester City - Barcelona: 1-2 (Maç Özeti)

    Juventus - Borussia Dortmund: 2-1 (Maç Özeti)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow