hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Athletic Bilbao - Real Madrid: 1-0

    Athletic Bilbao - Real Madrid: 1-0
    expand

    İspanya La Liga'da Real Madrid, Athletic Bilbao'ya deplasmanda 1-0 mağlup olarak düşüşünü devam ettirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Athletic Bilbao, Aduriz'in 26. dakikada attığı golle 1-0 öne geçerken ilk devrede Real Madrid etkisiz kaldı. Benzema uygun pozisyonlarda yanlış paslarla birkaç önemli pozisyonu harcadı.

    İkinci yarıda da oyunun başlarında A. Bilbao etkili olan taraftı. Bask ekibi uygun bir pozisyonda Aduriz'le direğe takıldı.

    Bu dakikadan sonra maçın gidişatı değişti. Real Madrid maçta baskı kurarken çok sayıda pozisyondan faydalanamadı. Sahada 4 forvetle yer alan Real Madrid'in sağlı sollu atakları karşısında Bilbao kontraatak aradı.

    83. dakikada Bale'in orta sahadan yaptığı aşırtma vuruş direkten dönerken, dönen topa Chicharito vuramadı, arkaya düşen topa Jese vurdu, ancak top defansa çarpıp kornere çıktı.

    Bu skorla Real Madrid 61 puanda kalırken liderliği de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Barcelona yarın oynanacak maçta Rayo Vallecano'yu yenerse liderliğe yükselecek.

    Hafta içinde Espanyol'u deplasmanda 2-0 yenerek Kral Kupası'nda finale kalan Athletic Bilbao ise, Real Madrid zaferiyle ligdeki puanını 33'e çıkardı.

    Deportivo La Coruna - Sevilla: 3-4

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow