hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aziz Yıldırım'ın kehaneti tuttu

    Aziz Yıldırımın kehaneti tuttu
    expand

    Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 yenmesinin ardından Fenerbahçe'nin devreyi lider olarak tamamlası, geçtiğimiz günlerde Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamayı hatırlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Başahşehir'i 2-0 yenerek, maç fazlasıyla lider olmuştu. İsmail Kartal, maç fazlasıyla lider olduklarını ve yarınki maçı bekleyerek ligin devre arasına lider olarak girmek istediklerini söylemişti. Bugün de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 yenmesinin ardından, Sarı Lacivertliler, ligin ilk yarısı biterken liderlik koltuğuna kuruldu. 

    "Devreyi lider tamamlayacağız"

    Geçtiğimiz günlerde Başakşehir maçı antrenmanını takip eden Aziz Yıldırım, burada açıklamalarda bulunmuştu. Fenerbahçe Başkanı, "Spor kamuoyunda Fenerbahçe'yi kötüleyerek bir algı operasyonu yapılıyor. Ligin ilk devresinde kalan iki maçı da kazanarak, devre arasına lider gireceğiz Fenerbahçe geçen yılın şampiyonudur. Geçen seneki takım, bu seneki takımdan çok ileride değil" demişti. Yıldırım söylediği bu sözler gerçek oldu ve Sarı Lacivertliler devre arasını 36 puanla lider olarak tamamladı.

    Arda Turan'ın cevabı kızdırdı

    Gençlerbirliği futbolcusunun fotoğrafı olay yarattı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow