hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bale için 118 milyon sterlinlik teklif!

    Bale için 118 milyon sterlinlik teklif
    expand

    İngiliz basını son üç gündür dünyanın en pahalı futbolcusu Galli yıldız Gareth Bale'nin 118 milyon Sterlin'e bu yaz Real Madrid'den Manchester United'a gelmeyi kabul ettiği söylentileriyle çalkalanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal'in orta sahasını kuvvetlendirmek için Gareth Bale'yi almayı kafasına koyduğunu Daily Express gazetesi spor sayfasında manşetten verirken Manchester Evening News da Manchester United'ın 118 milyon sterlinlik teklifin görüşmelerini sürdürdüğüne dikkat çekti. 25 yaşındaki Galli futbolcunun da Manchester United'a gelmeye sıcak baktığı İngiliz basınında çıkan iddialar arasında.

    Arda Turan ve Acun Ilıcalı, Başbakan'ı ziyaret etti

    Haberi ilk veren İspanyol futbol sitesi As.com, Louis van Gaal'in 26 Aralık'ta oynanan Newcastle United maçından önceki basın toplantısında Bale ile ilgili soru yağmuru sırasında söylentiyi yalanlamadığını "Bunu medyayla değil ancak CEO'muz (Ed Woodward) ile konuşurum" dediğine dikkat çekti.

    As.com'un yaptığı nabız yoklamasında ise Real Madrid'de yüzde 53'ün Bale'nin gitmesine sıcak baktığını bildirdi.

    Çaykur Rizespor'dan İspanya'ya transfer oldu

    Daily Mirror gazetesi ise bugün verdiği haberde Real Madrid, Gareth Bale'in yerine Marco Reus'u garantiye alabilirse, Galli futbolcunun Manchester United'a transferinin gerçekleşebileceğini ileri sürdü.

    Passolig'den AYM kararı sonrası ilk açıklama!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow