hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde son 15 dakikaya dikkat!

    Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde son 15 dakikaya dikkat
    expand

    Dderbi maçta karşılaşacak Beşiktaş ile Fenerbahçe için bu sezon maçların son 15 dakika ve uzatma bölümleri çok farklı geçiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lider Fenerbahçe en fazla golü son çeyrek ve uzatmalarda atarken, siyah-beyazlı takım ise kalesinde en fazla golü bu bölümlerde gördü.

    Ligde geride kalan 29 haftanın en golcü ekibi olan sarı-lacivertli takım, rakip ağlara gönderdiği 63 golün 19'nu son 15 dakika ve uzatma bölümünde kaydetti. Beşiktaş ise yediği 26 golün 6'sını bu dakikalarda kalesinde gördü.

    Fenerbahçe 90+ dakikalarda 5 gol atarken, siyah-beyazlı takım ise son iki maçında uzatma dakikalarında kalesini gole kapatamadı.

    - Beşiktaş en fazla golü 31-45 dakika aralığında attı

    Spor Toto Süper Lig'de geride kalan haftalarda 48 gol atan Beşiktaş'ın en fazla gol bulduğu bölüm 31-45 dakika aralığı oldu.

    Siyah-beyazlı takım, maçlarda ilk yarının son çeyreğinde rakip filelere 11 gol gönderirken, 61-75 dakika aralığında ise 10 gol kaydetti.

    Beşiktaş kalesinde en az golü ise (3 gol) 61-75 dakika aralığında gördü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    - Fenerbahçe son bölümlerde sonuca gidiyor

    Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon oynadığı maçlarda özellikle ilk ve ikinci yarının son bölümlerinde daha skorer bir performans ortaya koyuyor.

    Sarı-lacivertli takımın en fazla gol attığı bölüm 76-90 dakika aralığı ve uzatmalar (19 gol) olurken, ilk yarıların son çeyreğinde ise rakip ağlara 13 gol yolladı.

    Maçlarında en az golü (5 gol) 16-30 dakika aralığında kaydeden Fenerbahçe, kalesinde ise en fazla golü 76-90 dakika aralığı ve uzatmalarda (7 gol) gördü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow