hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor'da flaş gelişme

    Bursasporda flaş gelişme
    expand

    Bursaspor yönetimi, Serdar Aziz'in sözleşmesini uzatırken Ozan Tufan'la da sözleşme iyileştirme koşullarında anlaşıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursaspor adı Beşiktaş ve Galatasaray'la da anılan tecrübeli stoperi Serdar Aziz'in sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.

    Geçtiğimiz günlerde adı Beşiktaş'la da anılan ancak kulübünde kalan Serdar Aziz'in sözleşmesinin 2018 yılına dek uzatıldığı belirtilirken, sözleşmenin detaylarına ilişkin bir açıklama henüz yapılmadı. Bursaspor altyapısından yetişen Serdar Aziz, 2008-2009 sezonundan bu yana giydiği yeşil beyazlı formayla 138 maça çıkarken, 9 gol kaydetmişti. Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından A Milli Takım'da da forma bulmaya başlayan 24 yaşındaki oyuncu Bursaspor'un geçtiğimiz sezonki göz dolduran performansında önemli rol oynamıştı.

     

    "Menajerimle konuşun anlaşın"

    Beşiktaş'ın talip olduğu Ozan Tufan ile de belli konularda anlaşma sağlanırken, yıldız oyuncunun 'Benim açımdan sıkıntı yok. Menajerim gelecek onunla konuşun, anlaşın' dediği iddia edildi. Yeşil beyazlı yönetimin Ozan Tufan ve Serdar Aziz'e yılla ık 1 milyon Euro karşılığında 2020 yılına kadar sözleşme uzatma teklifi önereceği gelen haberler arasında.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow