hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray kafilesi Londra'da

    Galatasaray kafilesi Londrada
    expand

    Galatasaray, Chelsea ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçı için İngiltere'ye geldi. Sarı-kırmızılı ekibi, havaalanında çok sayıda taraftar karşıladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray, Chelsea takımıyla 18 Mart Salı günü oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçı için İngiltere'ye geldi.

    Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı'na inen sarı-kırmızılı kafileyi, çok sayıda Galatasaray taraftarı tezahüratlarla karşıladı.

    Taraftarlardan Eray Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Heyecanlıyız, maça gitmek istiyoruz. İnşallah yeneceğiz. Bence 2-1 Galatasaray alır ve tur atlar" dedi.

    İbrahim Çevik isimli sarı-kırmızılı taraftar ise "Bize bu anı yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Şu an dileğimiz Türkiye'de gösterdikleri performansı burada da göstermeleri. Bu maçı kazanacaklarına inanıyoruz. Onları görmeyi çok istiyorduk. Aslında daha yakından görmek istedik ama olmadı. Fakat biliyoruz ki burada destan yazacaklar. 1-0 ya da 2-1 Galatasaray kazanır" diye konuştu.

    Galatasaray, maçın oynanacağı Stamford Bridge Stadı'nda yarın akşam yapacağı antrenmanla Chelsea mücadelesinin hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenmandan önce teknik direktör Roberto Mancini ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı düzenlenecek.

    Sarı-kırmızılılarda Chelsea maçının kadrosunda, şu oyuncular yer alıyor:

    Guillermo Burdisso, Felipe Melo, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Izzet Hajrovic, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aureline Chedjou, Hakan Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Yekta Kurtuluş, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Ufuk Ceylan

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow