hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'da transfer sıkıntısı

    Galatasarayda transfer sıkıntısı
    expand

    Galatasaray'da ayağını yorganına göre uzatmamanın sıkıntısı her cephede yaşanıyor. Ünal Aysal'ın aniden görevi bırakmasının ardından göreve gelen Duygun Yarsuvat ve ekibi, kulübün mali sorunlarına çözüm bulabilmek için çareler ararken, devre arası transfer döneminde de adeta çaresiz durumda.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray yakın zamana kadar birçok oyuncuya 4-5 milyon euro ücreti gözünü kırpmadan harcarken, ayağına kadar gelen kısmeti kaçırmak üzere. Hamburg'un 24 yaşındaki Türk yıldızı Tolgay Arslan sezon sonunda sözleşmesi sona erdiği için serbest kalıyor. Hamburg Kulübü geçen yıl Tolgay'ı transfer etmek isteyen kulüplerden 6 milyon euro bonservis ücreti isterken, sözleşme uzatmaya ikna edemediği için Tolgay'ı sezon sonunda bonservis bedelsiz bırakmak durumunda. Tolgay'ın devre arası transferinin ise 500 bin ile 1 milyon euro arasında bir rakamla sonuçlanacağı konuşuluyor. Tolgay Arslan'ın koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu ve sarı kırmızılı kulüpte oynamak istediğini de açık açık menajerlerine ilettiği öğrenildi. 24 yaşında Bundesliga'da yer alan bir oyuncu için sarı kırmızılı kulüp 1 milyon euroyu bulmakta zorlanıyor.

    Geçen yıl devre arasında Hajroviç gibi bir oyuncuya bir çırpıda 4,5 milyon euro ödeyen ve üstelik bedavaya kaptıran, son dönemde yedek kulübesinden çıkamayan Tarık Çamdal'a yine 4,5 milyon bonservisi veren sarı kırmızılı kulüp, Tolgay için ise suskunluğa bürünmüş durumda.

    Kulübü Hamburg ile sözleşme uzatmadığı için son dönemde forma giyemeyen Tolgay Arslan'ı Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de dikkatle takip ettiği de gelen haberler arasında.

    Liverpool'un hedefindeki golcü

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow