hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    La Liga'da ilk fire Cordoba'dan geldi

    La Ligada ilk fire Cordobadan geldi
    expand

    İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) geride kalan 8 haftada, 4 puanla son sırada yer alan Cordoba'da, teknik direktör Albert Ferrer'in görevine son verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ligin 8. haftasında sahasında Malaga'ya 2-1 kaybeden Cordoba'da, teknik direktörlük görevine Miroslav Djukic getirildi.

    İspanya'da daha önce Hercules, Real Valladolid ve Valencia takımlarını çalıştıran 48 yaşındaki Sırp teknik adamla sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı duyuruldu.

    Ligde bugüne kadar 4 beraberlik alan ve galibiyeti bulunmayan Cordoba, La Liga'da bu sezon teknik direktörünü değiştiren ilk kulüp oldu.

    Galatasaray - Fenerbahçe maçı caps'leri

    Gökdeniz Karadeniz şov yaptı: 2 gol 1 asist

    İkinci fire Levante'den

    İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) sondan birinci sırada yer alan Levante'nin teknik direktörü Jose Luis Mendilibar'ın işine son verildi.

    Levante Kulübü Yönetim Kurulu toplantı sonrasında, İspanyol çalıştırıcının görevine son verildiği duyuruldu. Geçen sezon sonunda Joaquin Caparros'un yerine gelen Mendilibar ile Levante, bu sezon 8 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı, 4 gol atıp, kalesinde 20 gol gördü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanyol basını Levante'nin yeni teknik direktörünün Lucas Alcazar olacağını, İspanyol teknik adamla kısa sürede sözleşme imzalanacağı iddia etti. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow