hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ronaldinho Beşiktaş'ın kapısından geçecek mi?

    Ronaldinho Beşiktaşın kapısından geçecek mi
    expand

    Kulübü Atletico Minerio ile sözleşmesini geçtiğimiz gün fesih eden Ronaldinho'nun yıllık ücretinde yarı yarıya indirime gittiği Brezilya basınında iddia edildi. Ayrıca menajerliğini yapan kardeşinin de tekrar Beşiktaş ile iletişime geçtiği yazıldı. Ancak Haziran ayında yaptığı açıklamada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Ronaldinho'yu Beşiktaş'ın kapısından geçirtmem" demişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ronaldinho ücretinde %50 indirim yaptı. Beşiktaş'tan daha önce yıllık 5 milyon Euro isteyen Ronaldinho'nun bu rakamı 2 miyon 500 bin Euro'ya indirdiği ileri sürüldü.

    Brezilya basını Athletico Mineiro ile sözleşmesini fesh eden yıldız futbolcunun kendisine kulüp aramaya başladığını ve menajerliğini yapan kardeşi Roberto Assis'in bu futbolcuyu yeniden Beşiktaş'a önerdiğini yazdı. Sezon başında Beşiktaş'a gelmek için ağır şartlar ortaya koyan Ronaldinho'nun bu kaprisinden vaz geçtiği ve siyah-beyazlı kulübe gelmek için maddi fedakarlık yapacağı belirtildi. Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma yapmak istediği ve yılda 2 milyon 500 bin Euro'ya gelmeye hazır olduğu açıklandı.

    Mineiro kulübü ile Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu disiplinsiz davranışları nedeni ile takım ile olan ilişkisi kesilmiş bonservisi eline verilerek kendisine kulüp bulması istenmişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise geçtiğimiz Haziran ayında yaptığı açıklamada "Ronaldinho Beşiktaş'ın kapısından geçemez. Elli kere haber yolladı 'geleyim' dedi. Devre arasında bizi kullandı bir daha Beşiktaş'ın kapısından geçirtmem" demişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow