hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Türkiye'nin gururu Fırat Aydınus müthiş bir maç yönetti"

    Türkiyenin gururu Fırat Aydınus müthiş bir maç yönetti
    expand

    Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, Fenerbahçe karşısında maça hakim olan tarafın kendileri olduğunu, ancak son dakikada yedikleri golle yenildiklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vardar, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci yarıda 5 tane net pozisyon bulduklarını vurgulayarak, "Böyle maçlarda oyunu tutmak da gerekiyor. Son dakikalarda yediğimiz gol bize yakışmadı" dedi.

    Şu anda 54 puanla lig liderinin 1 puan gerisinde olduklarını hatırlatan Mete Vardar, "Geneline baktığımız zaman maça hakim olan takım Beşiktaş'tı. Şimdi 15 gün arada toparlanacağız. Önümüzde 9 maç ve 27 puan var. Hepsini alabilecek bir takımız" diye konuştu.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in oyuncu tercihleriyle ilgili bir soru üzerine Vardar, "Oyuncu tercihlerini kendi içimizde değerlendirebiliriz. Club Brugge maçında Cenk sakattı, bugün de sakatlığından kadroda dolayı olmadı. Tolga da oyun içinde sakatlandı" dedi.

    Emenike'ye Sow sahip çıktı

    "Siz, buz dağının ön yüzünü görüyorsunuz. Arka yüzünde birtakım gelişmeler olabiliyor" diyen Vardar, şunları kaydetti:

    "Baskılı bir maçtı, baskı yedik. Fenerbahçe çok tecrübeli bir takım. Bu anlamda çok tecrübeli. Yalnızca sahanın içinde oynanan oyunla değil ne yazık ki devre arası devre sonunda... Onlar da bizim milli takımımızın göz bebekleri. Farklı bir takımın oyuncuları olabilir ama bizim için hepsi değerli ve önemli oyuncular. Keşke bu tip şeyler olmasa. Çünkü sıkça karşılaşmaya başladık. İlk maçta da buna benzer şeylerle karşılaşmıştık. Bu tip de baskı yedik. Fırat hoca Türkiye'nin göz bebeği, Türkiye'yi yurt dışında gururlandıran, Türkiye'yi temsil eden bir hoca olmasına rağmen açıkçası sahada gösterdiği yönetimle Türkiye'nin gururu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Müthiş bir yönetim gösterdi. Rekabet ettiğimiz kulübün oyuncularıyla hep beraber maçı yönettiler. Bugün eşit şartlarda oynanmadı. Beraberliğe oynasaydık, maç berabere biterdi. Biz son dakikaya kadar galip gelmek için efor sarf ettik. İnşallah lig sonunda ipi göğüsleyen biz olacağız."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Barcelona - Real Madrid: 2-1

    İşte derbi capsleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow