hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Waris Trabzonspor tarihinin 100. yabancı futbolcusu

    Waris Trabzonspor tarihinin 100. yabancı futbolcusu
    expand

    Trabzonspor'un dün 4 yıllık sözleşme imzaladığı Ganalı forvet oyuncusu Waris, kulüp tarihinin 100. yabancı futbolcu transferi oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Transfer sezonun son gününde Mustapha Yatabare, Avraam Papadopoulos ve Majeed Waris'i kadrosuna katan Trabzonspor, toplamda 22 transfer yaptı.

    Bordo-mavili takımın transferleri arasında Paraguaylı Oscar Cardozo ve Milan'dan transfer edilen Kevin Constant öne çıkan isimler olurken, Spartak Moskova'dan transfer edilen Majeed Waris de yıldız adayı olarak dikkat çekti.

    Bordo-mavili takımın 100. yabancı transferi olan Waris, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Valenciennes de, 16 maçta 9 gol atmasına karşın, asıl çıkışını BK Hacken takımında yaptı. Ganalı oyuncu 2 yıl boyunca forma giydiği Hacken takımında oynadığı 63 maçta 30 kez fileleri sarsmayı başardı.

    Beşiktaş transfere 52.3 milyon euro harcadı!

    TRANSFER DÖNEMİNDE İLKLER YAŞANDI

    Trabzonspor yönetimi transfer döneminde ilklere imza attı. Bordo-mavili takımın Benfica'dan kadrosuna kattığı Cardozo kulübe transfer edilen ilk Paraguaylı, Medjani ve Belkalem de ilk Cezayirli oyuncular oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yunanistan'dan transfer edilen Avraam Papadopoulos, komşu ülkeden transfer edilen ilk oyuncu olarak bordo mavili tulubün tarihine adını yazdırdı. Guingamp'tan alınan Mustapha Yatabari de Trabzonspor'un ilk Malili oyuncusu oldu.

    Rihanna bu kez hiçbir şey giymedi!

    HALİLHODZİC KENDİNDEN ÖNCE GELENLERİ YOLLADI

    Bordo-mavili takımın Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic'ten önce kadrosuna kattığı Serhat Çakmak, Turgut Doğan Şahin, Anıl Taşdemir, Gökhan Karadeniz, Kurtuluş Yurt ve Barış Memiş kadroda kendilerine yer bulamadı.

    Halilhodzic'in kadroda düşünmediği bu futbolculardan Barış Memiş, Turgut Doğan Şahin ve Anıl Taşdemir bonservisleriyle farklı kulüplere yollanırken, Serhat Çakmak, Kurtuluş Yurt ve Gökhan Karadeniz ise kiralandı. Halilhodzic öncesi transferlerden sadece Gökhan Karadeniz, bordo-mavili formayı bir kez resmi maçta giyme şansı yakalasa da, performansı yeterli görülmeyince Antalyaspor'a gönderildi.

    Şirin Ediger ile Okan Bayülgen boşandı

    1461 PROJESİNDEN GELENLER DE GİTTİ

    Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'dan farklı dönemlerde A takım bünyesine dahil edilen futbolculardan Caner Osmanpaşa, Zeki Ayvaz, Barış Memiş, Abdülkadir Özdemir, Kadir Keleş ve Gökhan Alsan da takımda tutunamayarak farklı takımlara gönderildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uzun görünmek için 15 ipucu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow