hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cleveland Cavaliers ilk maçta patladı!

    Cleveland Cavaliers ilk maçta patladı
    expand

    Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cleveland Cavaliers, bu sezonki ilk maçında sahasında New York Knicks'e 95-90 yenilerek sezona kötü bir başlangıç yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski takımı Cavaliers'a geri dönen NBA'in yıldız oyuncularından LeBron James, düşük şut yüzdesiyle oynayarak sadece 17 sayı üretebilirken, takımının mağlubiyetine engel olamadı.

    Knicks'te ise Carmelo Anthony, 25 sayı ve 6 asistlik performansıyla takımına galibiyeti getiren oyuncu olmayı başardı.

    Dallas Mavericks ise, evinde Utah Jazz'ı 120-102 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.

    NBA'e 5 maçla devam edildi. İlk maçında geçen sezonun şampiyonu San Antonio Spurs'a bir sayı farkla kaybeden Dallas Mavericks, ağırladığı Utah Jazz'ı 18 sayı farkla 120-102 yendi.

    Brezilya blöf yapmıyormuş!

    Mavericks'te Dirk Nowitzki ve Chandler Parsons 21'er sayıyla takımının galibiyetinde önemli rol üstlenirken, skora destek 16 sayı ve 10 ribauntla Al-Farouq Aminu'dan geldi.

    Jazz'da milli basketbolcu Enes Kanter, ilk beşte parkeye çıktığı ve yaklaşık 20 dakika süre aldığı mücadeleyi 11 sayı ve 4 ribaunt ile tamamladı. Derrick Favors 17 sayı ve 11 ribaunt, Gordon Hayward ve Trey Burke ise 16'şar
    sayıyla skora destek oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uçak biletini ucuza getirmenin yolları

    - Sakatlar Oklahoma City'i etkiledi

    Batı Konferansı takımlarının baştan sona çekişme içinde geçen mücadelesinde Los Angeles Clippers, evinde Oklahoma City Thunder'ı 93-90 yendi.

    Clippers'da Blake Griffin 23, Chris Paul 22, Jamal Crawford 16 sayıyla zorlu maçta takımına galibiyeti getiren oyuncular oldu.

    Sakatlığı nedeniyle aralık ayında parkelere dönmesi beklenen yıldız oyuncusu Kevin Durant'ın ardından takımın diğer önemli ismi Russel Westbrook'un sağ el işaret parmağının kırılması nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Thunder'da ise Perry Jones'un 32 ve Serge Ibaka'nın 17 sayısı galibiyete yetmedi.

    Teknoloji tarihinin 8 büyük fiyaskosu!

    - Wizards ilk galibiyetini aldı

    Diğer maçta Doğu Konferansı temsilcilerinden Washington Wizards, Orlando Magic deplasmanından 105-98 galip ayrılarak bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

    Wizards'ta ilk 5'te parkeye çıkan tüm oyuncular çift haneli sayılara ulaşırken, John Wall 30 sayı ve 12 asistle, Marcin Gortat 20 sayı ve 12 ribauntla takımının galibiyete uzanmasına katkı sağladı.

    Bu sezonki iki maçını da kaybeden Magic'te ise Nikola Vucevic 23 sayı 12 ribaunt, kulübeden gelen Ben Gordon 22 sayı, Evan Fournier ise 10'da 8 isabetle 21 sayıyla oynadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NBA'e 6 maçla devam edilecek.

    - Toplu sonuçlar

    Orlando Magic-Washington Wizards: 98-105
    Minnesota Timberwolves-Detroit Pistons: 97-91
    Cleveland Cavaliers-New York Knicks: 90-95
    Dallas Mavericks-Utah Jazz: 120-102
    Los Angeles Clippers-Oklahoma City Thunder: 93-90

    En ilginç Guiness Rekorları

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow