hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli'de 10 yaşındaki çocuk 3 gündür kayıp!

    Kırklarelide 10 yaşındaki çocuk 3 gündür kayıp
    expand

    Kırklareli'de 3 gün önce okula gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan çocuk, dedektör köpeklerle arandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atatürk Ortaokulu 4. sınıfta eğitim öğretim gören ve 3 gün önce öğle saatlerinde Karacaibrahim Mahallesi Mahsutbey Sokak'taki evinden okula gitmek üzere ayrılan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş için arama çalışması yapıldı.

    Özel Harekat Daire Başkanlığı'na ait "Boncuk", "Bazlak" ve "Coe" isimli köpekler Karacaibrahim ve Pınar mahallelerinde, uzman ekiplerle, arazi ve inşaatlarda yaklaşık 8 saat arama yaptı. Arama sonucunda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

    Baba Yılmaz Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuğunun bulunması için emniyet güçlerinin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

    Çocuğunun kaçırılabileceğini düşünmediğini belirten Yılmaz, "Çocuğumuzu polis ekipleri gece, gündüz arıyor. Polis ekipleri yoğun çaba gösteriyor. Bu beni çok sevindiriyor. Polis ekipleri gelen ihbarları değerlendiriyor. Çocuğumun kaçırılma ihtimali zayıf. Çünkü Kırklareli'de bu tür şebekeler yok. Büyükşehirlerde oluyor. Eğer kaçırılma olsaydı büyükşehirden ekip geldiğinde sadece bir çocukla kalmaz birden fazla 5-6 tane çocuğu alırdı" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öte yandan Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Yılmaz ailesini ziyaret ederek, bilgi aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow