hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    20 yıl sonra eşine gelinlik giydirdi

    20 yıl sonra eşine gelinlik giydirdi
    expand

    Sakarya'da nakliyat ve pazarlama işiyle uğraşan iş adamı Murat Soyhan, 20 yıl önce eşi Sibel Soyhan ile dünya evine girdi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle  gelin Sibel Soyhan'ın beyaz gelinlik giyemediği düğünden tam 20 yıl sonra çift yeniden düğün yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eşine verdiği sözü yerine getirmek için özel gelinlik diktiren Murat Soyhan ve eşi Sibel Soyhan 20 yıl sonra yakınları ve dostlarının katıldığı düğünde gelinlik ve damatlık giydi. Çiftin düğününde 19 yaşındaki kızları Hazal Soyhan da hazır bulundu. 

    Beyaz gelinlikle özlemini sonlandırdığını ifade eden Sibel Soyhan, "Çok şükür ki beni böyle seven Murat ile evlenmişim. 20 yıl önce verdiği sözü yerine getirdi. Her genç kız gibi hayal ettiğim ve özlem duyduğum beyaz gelinliği bana giydirdiği için eşime çok teşekkür ediyorum" dedi. 

    Gençlere bir tavsiyesi olduğunu söyleyen işadamı Murat Soyhan ise, "İnsanoğlu hayat mücadelesini sürdürürken fakirliği de zenginliği de tadabilir. Ama en önemli ve unutulmayan tat, kalpte yaşatılan sevgidir. Ben eşime verdiğim sözü tuttuğum için çok mutluyum" diye konuştu.

    Çift 20 yıl sonra gerçekleşen düğünlerinde doyasıya eğlenerek 19 yaşındaki kızları Hazal ile birlikte pasta da kesti. 

    Caps ve tweetlerle tavuk döner tartışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çağrı merkezlerinde krize sokan diyaloglar

    Dünyanın en güçlü 35 ordusu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow