hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Ağaoğlu ifade verdi

    Ali Ağaoğlu ifade verdi
    expand

    TBMM'de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu, 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturması kapsamında hakkında takipsizlik kararı verilen işadamı Ali Ağaoğlu'nu dinledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TBMM'de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndaki çalışmalarına devam ediyor.

    Komisyon bu sabah Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar ile TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı dinledi.

    2 AK Parti 1 CHP milletvekilinden oluşan komisyon öğleden sonra ise, 17 Aralık soruşturmasındaki TOKİ dosyası kapsamında 60 kişiyle beraber hakkında takipsizlik kararı verilen işadamı Ali Ağaoğlu'nu tanık sıfatıyla dinledi.

    Erdoğan Bayraktar'ın oğlu ifade verdi

    Bir saat ifade verdi

    Komisyon üyelerinin daveti üzerine Ağaoğlu saat 14.30 sıralarında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na avukatıyla birlikte geldi. Ağaoğlu, komisyona yaklaşık bir saat süreyle tanık sıfatıyla ifade verdi. İfadesinin ardından Ağaoğlu adliyeden ayrıldı.

    Rıza Sarraf için karar çıktı!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İcra öncesi yazılı uyarı yapılacak

    Macaristan Konsolosluğu'na da sarı toz!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow