hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aydın'da kız kardeşine tecavüz eden şahıs tutuklandı

    Aydında kız kardeşine tecavüz eden şahıs tutuklandı
    expand

    Aydın'da öz kardeşi K.Ç.'ye 5 ay önce, uyurken tecavüz edip, hamile bıraktığı ileri sürülen 29 yaşındaki H.Ç. tutuklandı. 17 yaşındaki K.Ç'nin 20 haftalık hamile olduğu belirlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dün (Çarşamba) sabah annesi N.Ç. tarafından, adet düzensizliği nedeniyle Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne getirilen 17 yaşındaki K.Ç.'nin 20 haftalık hamile olduğu belirlendi. K.Ç., bebeği istemediğini, kürtaj olmak istediğini belirtti. Ancak, kürtaj için yasal sürenin dolması ve K.Ç.'nin yaşının küçük olması nedeniyle, hastane yönetimi durumu savcılığa bildirdi.

    Ünlü markadan skandal tanıtım

    Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri tarafından ifadesine başvurulan K.Ç., ağabeyi H.Ç.'nin Umurlu Mahallesi'ndeki evlerinde uyurken kendisine tecavüz ettiğini anlattı ancak şikayetçi olmadı. İfadesinde iki ay tecavüze uğradığını kimseye anlatamadığın belirten K.Ç.'nin daha sonra konuyu açtığı büyük ağabeyi 24 yaşındaki E.Ç.'nin 'Ben kendisiyle konuşurum bir daha yapmaz' diyerek, geçiştirdini de anlatıp, "Ancak, daha sonra ağabeyim iki kez daha tecavüz girişiminde bulunununca dayanamayıp, yaşadıklarımı anneme anlattım. 'Daha önce neden söylemedin. Çaresine bakardık' dedi. Adetlerimin düzensiz olduğunu söyleyince, beni hastaneye götürdü" dediği öğrenildi. K.Ç.'nin ifadesinin ardından öz kardeşine tecavüz edip, hamile bıraktığı ileri sürülen H.Ç., Umurlu Polis Merkezi tarafından gözaltına alındı. Anne ve babasını da şikayetçi olmadığı H.Ç., tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hint fotoğrafçıdan 'otobüste toplu tecavüz' kareleri

    MADONNA: TECAVÜZE UĞRADIM!

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow