hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Batman'da işyerleri soyulan esnaf yol kapattı

    Batmanda işyerleri soyulan esnaf yol kapattı
    expand

    Batman'da bir iş merkezindeki işyerleri bayramın birinci günü soyulan ve yaklaşık 1 milyon lira paralarının çalındığını belirten esnaf, yol kapatıp eylem yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Batman'ın Yeni Mahalle semtinde bulunan bir iş merkezine Ramazan bayramının ilk günü giren hırsızlar, 4 ayrı işyerindeki kasaları açarak yaklaşık 1 milyon lirayı aldı. Daha çok elektronik eşyaların satıldığı iş merkezine işyerlerinin kapalı olduğu gün giren soyguncular, paraları aldıktan sonra kayıplara karıştı.

    Soygunun meydana geldiği iş merkezindeki yaklaşık 50 esnaf, bugün Vali Konağı önünde toplanıp, Vali Azmi Çelik ile görüşüp, sorunlarını anlatmak istedi.

    Vali Çelik ile görüşemeyen esnaf, daha sonra Turgut Özal Bulvarı'na çıkarak, burada oturma eylemi yapıp yolu trafiğe kapattı. Olayın güvenlik kamerası görüntülerini emniyete verdiklerini belirten esnaf, aradan üç gün geçmesine rağmen faillerin yakalanamamasına tepki gösterdi. Gösteri yapan esnaf, polisin uyarısı üzerine eylemlerine son vererek, yolu trafiğe açtı.

    Müftü: Dövme görenleri rahatsız ediyor

    Esnaftan Mehmet Şirin Mutlu, bayramın ilk günü gece dört işyerinin hırsızlar tarafından soyulduğunu belirtti.

    Kamera görüntülerini Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerine teslim ettiklerini söyleyen Mutlu, "Dört işyerinden yaklaşık 1 milyon TL'ye yakın para çalındı. Olayın üzerinden üç gün geçmesine rağmen failler yakalanmış değil. Derdimizi Vali'ye anlatmak istedik. Bu olayın biran önce aydınlatılmasını istiyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bülent Arınç'ın "kahkaha" sözleri dış basında

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow