hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bonzai Mersin'de bir can daha aldı

    Bonzai Mersinde bir can daha aldı
    expand

    Mersin'de uyuşturucu madde bonzai kullandığı iddia edilen 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir ihbar üzerine Akdeniz İlçesi Çiftçiler Caddesi üzerindeki Şerefiye Camii'ne giden 112 Acil Servis ekipleri, 16 yaşındaki Fırat Patlak'ı baygın bir şekilde, yerde yatar vaziyette buldu. Ekipler ilk müdahalenin ardından uyuşturucu madde kullandığını tahmin ettikleri Fırat Parlak'ı Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen Fırat Parlak hayatını kaybetti. Bunun üzerine harekete geçen polisler Güneş Mahallesi'nde ikamet eden Parlak'ı 2 gencin baygın bir şekilde getirerek cami önüne bıraktığını tespit etti. Polisler Parlak'ı bırakanları yakalamak için çalışma başlattı. Parlak'ın cesedi önce Mersin Devlet Hastanesi morguna daha sonra da otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü.

    Bonzaiyi turşu bidonlarına saklamışlar

    ''Oğluma bonzai içirdiler''

    Devlet Hastanesi morgu önünde gözyaşlarını tutamayan baba Fahri Parlak oğluna bonzai içirildiğini söyledi. Oğlunun uyuşturucudan öldüğünü ifade eden acılı baba, "Uyuşturucu ile mücadele edeceğim. Bunların üzerine gideceğim. Bunları tek tek yakalayacağım. İntikamımı alacağım. Benim intikamım çok büyük olacak. Benim oğlumu zehirlediler. Oğluma bonzai içirdiler." diye konuştu.

    Oğlunun acı haberini evde otururken aldığını anlatan Fahri Parlak, "Ben evde oturuyordum. Bir tane genç geldi. 'Muhtarlıktan seni çağırıyorlar' dedi. Muhtarın yanına gittim. Polisler oradaydı. Onlar oğlum Fırat Parlak'ın hastanede olduğunu söylediler. Hastaneye geldik. Hastanede de öldüğünü söylediler. Uyuşturucudan öldüğünü söylediler" şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursa'da Bonzai'ye bir kurban daha

    "Bonzai eroinden daha tehlikeli"

    Ayık Yaşam Derneği'nde buluş, bonzaiden kurtul!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow