hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bülent Arınç'tan veda mesajı

    Bülent Arınçtan veda mesajı
    expand

    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Kaldı şurada 6 ayımız. Allah hayırlı, uzun ömür verirse 6 ay sonra gençlere yerimizi terk edeceğiz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arınç, Yenice Mahallesi'nde bir iş hanında bulunan Kırşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (KIRSİAD) açılış törenine katıldı.

    İl Müftüsü Mehmet Şahin'in duasıyla gerçekleştirilen törene Vali Necati Şentürk, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti Kırşehir milletvekili Muzaffer Aslan ve Abdullah Çalışkan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İslam Toplumu Milli Görüş Onursal Başkanı Yavuz Çelik Karahan, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, KIRSİAD Başkanı Mustafa Çoban ve davetliler katıldı.

    Türkiye'de ilk kez bir kilise inşa edilecek

    Arınç, buradaki açılışın ardından dernek üyelerinin katılımıyla bir otelde organize edilen programda yaptığı konuşmada, Türkiye'de 13 yıldan beri istikrarlı bir hükümetin iş başında olduğunu söyledi.

    IŞİD, Musul'da Mevlid Kandilini yasakladı

    Arınç, 40 seneden beri siyasetle ilgilendiğini belirterek, "Refah'tan bu yana da 5 dönemdir parlamentoda milletvekiliyim. Kaldı şurada 6 ayımız. Allah hayırlı, uzun ömür verirse 6 ay sonra gençlere yerimizi terk edeceğiz. 'Bize bu kadar yeter kardeşim, biraz da kendimize gelelim, işimize bakalım, biraz dinlenelim, siyasete dışarıdan katkı sağlayabilirsek sağlayalım' diyeceğiz" ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Talihlilerden biri kamyon şoförü

    Türkiye'de 1950'den sonra, 13 sene devam eden bir iktidar görülmediğini vurgulayan ve ülkenin siyasi tarihine ilişkin bilgi veren Arınç, şöyle devam etti: "ANASOL- D, ANASOL-M gibi garip garip hükümetler kurulur Türkiye'de ama hamdolsun 2001'den sonra AK Parti gelir, 2002'den itibaren de 13'üncü yıla girdik. Her seçimde oyunu daha çok artıran, tek başına gelen, belediye başkanlıklarını, referandumları, cumhurbaşkanlığını kazanan bir hükümet, parti iktidar olarak devam eder. Allah'a şükrederiz böyle büyük başarıları nasip ettiği için ve aziz milletimize hep teşekkür ederiz ki bize güvendiği, destek olduğu için."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow