hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Talihlilerden biri kamyon şoförü

    Talihlilerden biri kamyon şoförü
    expand

    Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 4'e bölünürken, Aydınlı iki talihliden birisinin Sökeli kamyon şoförü Halit Abak olduğu bilgisine ulaşıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DHA'dan Cem Ulucan'ın haberine göre Aydınlı iki talihliden birisinin Sökeli kamyon şoförü Halit Abak olduğu bilgisine ulaşıldı.

    Sökeli bazı esnafların verdiği bilgiler doğrultusunda, Sökeli talihlinin Halit Abak isimli kamyon şoförü olduğu öğrenildi.

    Söke'ye bağlı Sazlı Mahallesi nüfusuna kayıtlı 54 yaşındaki Halit Abak'ın, ekonomik durumunun çok iyi olmadığı ve ailesi ile birlikte Söke'de ikamet ettiği öğrenildi.

    Büyük ikramiye şüphesi anons yaptırdı

    Milli Piyango talihlisi Halit Abak'ın kızı Öznur Abak'ın, Söke Türk Telekom Müdürlüğü'nde uzman yardımcısı olarak görev yaptığı ve bu gelişme üzerine izne ayrıldığı öğrenildi.

    Milli Piyango 2015 yılbaşı çekilişi kazanan numaralar sorgulama

    Öznur Abak'ın Türk Telekom Aydın İl Müdürlüğü'ndeki amirlerine de büyük ikramiyenin kendilerine çıktığı konusunda bilgilendirdiği ve ikramiyeyi almak için babası ile birlikte pazartesi günü Ankara'ya gideceklerini söylediği belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu spagetti üretimi sizi şok edecek!

    Denizli'de de meraklı bekleyiş var

    Öte yandan Gaziantepli seyyar piyango bayisi Hacı Ali Sümer'in, Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 50 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği 2692160 numaralı çeyrek bileti Aydın'dan alıp Denizli'de sattığını iddia etmesi üzerine kentte talihli arayışı başladı.

    Büyük ikramiye şakası yaptı, sonra canından bezdi

    Milli Piyango bayisi Celil Çobanoğlu, Aydın'dan kendisinin de Milli Piyango bileti aldığını ve Denizli'de sattığını söyledi.

    Milli Piyango'nun büyük ikramiyesi kime çıktı?

    Aydın'dan gelen seyyar bayilerin de Denizli'de bilet satışı yaptığını ifade eden Çobanoğlu, "Aydın'dan gelen bileti Denizlili şanslı birisi almış olabilir. Ama biz mi sattık başka bir bayi mi sattı, bilemiyoruz. İnsanlar merak ediyor. İnşallah bu parayı kazanan insan hayırlı yerlerde harcar" dedi.

    Milli Piyango bayisi Ceyhan Çobanoğlu da talihlinin 10-15 gün içinde ortaya çıkabileceğini söyleyerek, "Geçen yıl 1 milyon lira ikramiye verdim, bu yıl daha kontrol etme şansım olmadı" şeklinde konuştu.

    Yılbaşı Özel Çekilişi için bilet alan Yusuf Barlas, "Amortiler vardı, onları değiştirdim. Keşke bana çıksaydı, sıkıntılarımızı giderirdik, ihtiyaçlarımızı karşılardık. Ama maalesef öyle olmadı" dedi.

    Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletini kontrol eden Serhat Delikara da büyük ikramiyenin isabet ettiği biletle aynı seri numarasından bilet satın aldığını kaydederek, "Bu bilet de Aydın'dan ve amorti çıktı. Kuvvetle muhtemel ikramiye isabet eden bilet de Denizli'de satıldı" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEOG 2014 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow