Çadır yandı, bir çocuk hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta, 17 bin Suriyeli sığınmacının barındığı çadır kentte elektrikli ocaktan yangın çıktı. Yangında 3 yaşındaki Suriyeli bir çocuk hayatını kaybetti. 1 buçuk yaşındaki kardeşi de ağır yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yangın kampta Beciko ailesinin yaşadığı 21 numaralı çadırda, elektrikli ocaktan çıktı. Alevlere önce kamptaki itfaiye ekibi müdahale etti. Ardından olay yerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri ulaştı, yangın söndürüldü. Fakat o sırada çadırda bulunan ve alevlerin arasında kalan 3 yaşındaki Ahmet Beciko öldü. 1 buçuk yaşındaki kardeşi Temarak Beciko ise ağır yaralandı.
Yaralı çocuk Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Malatya'ya sevk edildi.
Etiyopya'da Erdoğan'ı karşılama töreninde şok!
Somali'de Türk heyetine bombalı saldırı
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ! 17 Haziran İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?