hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çanakkale'de feribot karaya oturdu

    Çanakkalede feribot karaya oturdu
    expand

    Çanakkale'nin Kabatepe ile Gökçeada arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ firmasına ait Gökçeada-1 feribotu,188 yolcusuyla Kuzu Limanı Taşocakları Mevkii'nde karaya oturdu. Çanakkale Valisi Çınar: "İçinde yolcu ve araçlar var, Çanakkale'den römorkörler bölgeye hareket etti. Feribotu çekerek, limana getirecekler" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bugün saat 15.00'te Kabatepe'den Gökçeada'ya hareket eden Gökçeada-1 feribotu, saat 16.15 sıralarında Kuzu Limanı Taşocakları Mevkii'nde karaya oturdu. Poyraz rüzgarının sert estiği bölgede; feribotun limana giremeden, limanın mendireğinin arka tarağında Taşocakları Mevkii'nde karaya oturduğu öğrenildi.

    Feribottaki 188 yolcu, can yeleklerini giyerek güvertede beklemeye başladı. Feribotta 39 da araç bulunduğu belirtildi. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı Kurtarma 7 römorkörünün de Çanakkale'den bölgeye hareket ettiği, herhangi bir hasar bulunmadığı belirtilen feribotu kurtarmaya çalışacağı, yolcuların tahliye edilmesini gereken bir durumun olmadığı bilgisi verildi.

    Çanakkalede feribot karaya oturdu

    Vali'den açıklama

    Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, yaptığı açıklamada, feribotta 188 yolcu ve 39 araç bulunduğunu belirterek, "Karaya oturma nedeni belli değil. Yaralı falan yok, şu an için bir sıkıntı da görünmüyor. İçinde yolcu ve araçlar var, Çanakkale'den römorkörler bölgeye hareket etti.Feribotu çekerek, limana getirecekler" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hava sıcaklıkları 10 derece düşecek

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow