hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dikkat! İstanbul'da bu yollar kapalı

    Dikkat İstanbulda bu yollar kapalı
    expand

    İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Vatan Caddesi'nde yapılacak törenlerin provası yüzünden bu Pazar bazı yollar trafiğe kapatılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada söyle denildi.

    “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle 24 Ağustos 2014 günü Vatan Caddesinde yapılacak olan genel provada ve 30 Ağustos 2014 günü yapılacak olan tören kutlamalarında 07.00 – 16.00 saatleri arasında gerek katılımcıların güvenliği, gerekse katılımın düzeyine göre kademeli olarak trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıya çıkartılmıştır.

    Kabineye kim girecek, kimler gidecek?

    Lüks sitede çifte cinayet

    Kapatılacak cadde ve sokaklar

    Topkule ve Mahmutbey köprüsü trafiğe kapatılacaktır. • Mahmutbey yolu ve Topkule arası trafiğe kapatılacaktır.• Vatan Caddesi trafiğe kapatılacaktır. • Oğuzhan Caddesi trafiğe kapatılacaktır. • Topkapı, Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası trafiğe kapatılacaktır.• Mahmutbey Köprüsü ve Sultançiftliği kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapatılacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çok ters zamanlarda çekilmiş fotoğraflar

    Alternatif yollar

    D–100 Karayolundan Vatan Caddesine gidecek olan sürücülerin Haliç Tünel, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray güzergâhını veya Haliç Tünel, Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini kullanmaları, • E–80 Karayolunu kullanacak sürücülerin, Milliyet Gazetesi karşısından TEM Otoyolu istikametini kullanmaları, • Sahil yolunu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından Yenikapı – Kumkapı – Sirkeci istikametini kullanmaları, • Vatan Caddesini kullanarak Fatih ilçesindeki hastanelere gelecek olan gerek Ambulans sürücüleri, gerekse diğer sürücülerin Sahil yolunu tercih ederek Samatya’dan Cerrahpaşa- Çapa- Haseki veya Vakıf Gureba Hastanelerine intikal etmeleri, • Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücülerin Atatürk Bulvarı – Aksaray ve Millet Caddesi güzergâhını kullanmaları uygun olacaktır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow