hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan TÜRGEV toplantısında konuştu

    Erdoğan TÜRGEV toplantısında konuştu
    expand

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen TÜRGEV Yurtları Toplu Açılış Törenine katıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmadan satır başları:

    - TÜRGEV onlar için bir tehditti. Çünkü TÜRGEV, inancını, tarihini, kültürünü bilen, araştıran, sorgulayan, öğrenen, üreten şuurlu gençler yetiştirmek istiyor. Vatanına bağlı, milletine sevdalı gençler yetiştirmek istiyor. Bunu hazmedemediler.

    - Varsın onlar kendilerine icazetli şakirtler yetiştirsinler, inadına dekolte inadına mini etek diye feveran etsinler, biz TÜRGEV ile diğer vakıflarımızla derneklerimizle birlikte inancına tarihine bağlı nesiller düşünen tartışan gençler yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

    - Gittiler, kendi ayaklarıyla o yapıya teslim oldular. Sen kendi ayağınla gidersen, o da seni hem kullanır hem de şantajını yapar. İşte günlerdir gazetelerde çarşaf çarşaf yayınlanıyor, görüyorsunuz
    yaşanan rezilliği. Biri diğerine montajlı, dublajlı kasetler veriyor, öteki ona biatını bildiriyor, arada birbirlerini tehdit, hakaret etmekten, alaya almaktan da geri durmuyorlar. Bu nasıl hastalıklı bir ilişkidir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    - Buyrun şu anda Pensilvanya'nın ikinci yakalama emri çıktı. Beraber kontak kurdukları kişilerin yakalama emirleri çıkıyor. Ne oluyoruz, nereye gidiyor bu iş? Şimdi 17-25 Aralık'ın sırları ortaya çıkmaya başladı, görüyoruz. Türkiye'de kendilerine payandalık yapan, yol arkadaşlığı yapanlardan da boşuna medet ummasınlar. Millet asla onlara bu ülkenin kaderini teslim etmez, bu ülkenin yönetimini teslim etmez. Bunu böyle bilsinler.

    - Son günlerde kadına şiddet konusunda gelinen nokta bizler için gerçekten çok üzüntü verici.Özgecan kızımızla ilgili yaşanan yenilir yutulur değil. Bu bir vahşet ve bunların da yargıda karşılığının hem kısa sürede hem de en yüksek derecede verilmesi gerekiyor.

    Ak Parti aday adayından dikkat çeken ilan

    Erdoğan'a hakaret davaları

    Meclis önünde 'İç Güvenlik Paketi' protestosu : 9 gözaltı

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow