hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hadımköy'deki yangın kontrol altına alındı

    Hadımköydeki yangın kontrol altına alındı
    expand

    Hadımköy'de küçük ev aletleri ürüten bir firmanın deposunda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın yaklaşık 2 saat sonunda kontrol altına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Saat 11.15 sıralarında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangına havadan da "Alev Kartalı" adı verilen söndürme helikopteri müdahalede bulundu.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada, "2 katlı, içerisinden birbirine bağlantılı 10'ar bin metrekarelik  küçük ev aletlerinin depolandığı antrepoda çıkan yangına müdahale edildi.

    Saat 11.18'de gelen ihbar ile olay yerine saat 11.22 de intikal eden Hadımköy itfaiye grubu yangının geniş bir alanda etkili olduğunu belirlerdi" denildi.

    Yangına Hadımköy, Arnavutköy, Kıraç, Çatalca, Mimarsinan, Başakşehir, Avcılar, Bakırköy, Turgutreis, Seyrantepe, Şişli, Gaziosmanpaşa itfaiye grupları müdahale etti. 34 araç ve 112 personel ile yapılan müdahale sonrası yangın yaklaşık 2 saat sonunda kontrol altına alındı.

    Zarar büyük

    Şirket sahibi Murat Yağmur, yangında zararlarının 15-20 milyon lira civarında olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yağmur, “Depomuz 40 bin metrekare üzerine kurulu. Yanan kısım ise yaklaşık 12 metrekare. Küçük ev aletleri olan ütü ve süpürge vardı" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow