hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Halfeti'de cinayet: Adres sormuşlar

    Halfetide cinayet: Adres sormuşlar
    expand

    Halfeti ilçesinde metruk evde ölü bulunan motosikletli gezgin Engin Öksüz ile Abdullah Türk'ün olay günü, televizyon dizisinin çekildiği bölgeye görmek için adres sordukları öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğünde oluşturulan özel ekip, Türk ile Öksüz'ün ölü bulunduğu bölgede incelemelerini sürdürüyor.

    Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, motosikletli gezginlerin bir televizyonda yayınlanan dizinin çekimlerinin yapıldığı alanı görmek için adres sordukları bilgisine ulaştı.

    Polis ekipleri, Engin ile Türk'ün henüz kimliği belirlenemeyen 1 kişiyle ilçeyi gezdiği, olay günü duyulan silah sesinin ardından ise 1 şahsın motosikletle bölgeden uzaklaştığı yönünde bilgi aldı.

    Cinayeti 20 kişilik ekip çözecek

    Söz konusu kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdüren ekipler, Engin ile Türk'ün kullandığı yol güzergahındaki MOBESE ve güvenlik kamera görüntülerini inceliyor.

    Bu arada Engin'in ile Türk'ün cep telefonlarının Fırat Nehri'ne atılmış olma ihtimaline karşı su altında araştırma yapılacağı öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    - Olay

    Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Çeken Mahallesi'ndeki metruk evden koku geldiğini fark eden vatandaşlar durumu polise bildirmiş, evdeki aramada iki kişinin cesedi bulunmuştu. İncelemede cesetlerin Engin Öksüz ile Abdullah Türk'e ait olduğu saptanmıştı.

    Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan "Kaç İsmail Kaç" açıklaması

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow