hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hayatını kaybeden Ergenekon sanığı Hüseyin Görüm toprağa verildi

    Hayatını kaybeden Ergenekon sanığı Hüseyin Görüm toprağa verildi
    expand

    Tedavi gördüğü hastanede, dün hayatını kaybeden Ergenekon Davası sanıklarından Hüseyin Görüm, son yolculuğuna uğurlandı. Eşi Filiz Görüm, "Damlarda çürüttüler, hiçbir suçu yoktu" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nde, pankreas kanseri teşhisiyle 2 aydır tedavi gören Hüseyin Görüm (53), dün hayatını kaybetti. Ergenekon Davası sanıklarından olan Kuvayı Görüm için Maltepe Merkez Camii'nde, öğle namazını takiben cenaze töreni düzenlendi. Kuvayi Milliye Derneği yöneticilerinden olan Hüseyin Görüm'ün cenazesine eşi Filiz Görüm, 4 çocuğu ve yakınları katıldı.

    Cenaze töreni boyuncu gözyaşlarını tutamayan Filiz Görüm, eşinin hiç bir suçu olmadığıını savunarak "Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar gideceğim. Benim çocuğumu üzdüler, damlarda çürüttüler. Hiçbir suçu yoktu. Tüm gücümü kullanacağım" dedi. Hüseyin Görüm'ün 14 yaşındaki oğlu Atahan Görüm, babasının fotoğrafına bakarak zaman zaman gözyaşlarına boğuldu. Atahan Görüm'ü yakınları ve okul arkadaşları teskin etmeye çalıştı.Hüseyin Görüm'ün cenazesi öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Başıbüyük'teki aile kabristanına defnedildi.

    8 yıl önce örtbas edilen "84 kişinin tecavüzü" yeniden soruşturuluyor

    Cumhurbaşkanına jetlerle gözdağı

    Polis her yerde onu ararken o Tarabya'da 1 kişiyi daha vurdu

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow