hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul Üniversitesi'nde kavga

    İstanbul Üniversitesinde kavga
    expand

    İstanbul Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı, 18 kişi ise gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sabah saatlerinde, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerinde iki gruptaki öğrenciler kavgaya tutuştu. Taşlı, sopalı kavgada 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

    Bunun üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri üniversite kampüsüne girerek yaralıları ambulansla çevredeki hastanelere götürdü.

    Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri de üniversitede ve çevrede güvenlik önlemi aldı.

    Polis, kavgaya karıştığı iddia edilen 9 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltındaki öğrencilerin işlemleri sürerken, olaya karıştıkları belirlenen 9 öğrenci daha yakalandı. Gözaltına alınanlar polis araçlarıyla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Gözaltına alınanlar, burada sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesinde gözaltında tutulan 18 öğrencinin, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiltere'de yabancı duvar ustaları haftada 1000 sterlin kazanıyor

    Bu mahalledeki her evde bir üniversiteli var

    ''Bir anlık kararla eşimi ve kızımı öldürdüm''

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow