hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kasabın yakaladığı hırsız da şikayetçi: "Canıma kastetti"

    Kasabın yakaladığı hırsız da şikayetçi: Canıma kastetti
    expand

    Antalya'da hırsızlık için girdiği apartmanda, elindeki satırla kendisini durduran kasaptan şikayetçi olan 32 yaşındaki Cem K., polise "Onu da gözaltına alın. Ben onun üç kuruşluk malına, o benim canıma kastetti" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, Kepez İlçesi Zafer Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Öğle saatlerinde Özdoğan Apartmanı'nın bodrum katına giren Cem K., açıktaki bazı eşyaları almaya başladı. Gürültü üzerine aşağı inen apartman yöneticisi, şüpheliyi görüp polise ve bina sakinlerine haber verdi. Apartman altında kasap dükkƒnı işleten Tahir Çördük ise eline aldığı satırla sıkıştırdığı Cem K.'nın kaçmasına izin vermedi. Cem K., kısa sürede gelen polis tarafından yakalandı.

    Büyük ikramiye şakası yaptı, sonra canından bezdi

    Gözaltına alınırken kendisini satırla durduran Tahir Çördük'e tepki gösteren şüpheli Cem K. polise, "Ben üç kuruşluk malına kastetmişim, o bana balta çekiyor. O bana balta çekemez. Benim hayatıma kastedemez. Gereğini yapacaksınız. O da gelecek. Onu da gözaltına alın" dedi.

    "İneği bırak avukatı hemen bahçeden çıkar"

    Kasap Tahir Çördük ise sadece kendisini savunduğunu söyledi. Hırsızlıktan çok sayıda kaydı olan Cem K., ifadesi alınmak üzere Sanayi Polis Merkezine götürüldü.

    Haşim Kılıç'tan baraj açıklaması

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow