hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kobani olaylarına 6 tutuklama!

    Kobani olaylarına 6 tutuklama
    expand

    Bursa'da, Kobani'deki IŞİD saldırılarını protesto bahanesiyle yasa dışı eylem yapan ve MOBESE kameraları ile çevreye zarar verenlere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 17 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursa Emniyet Müdürlüğü, 9 ve 10 Ekim'de kentte meydana gelen olaylarla ilgili gerekli önlemlerin alınması sonucu olayların fazla büyümeden önlendiği bildirildi.

    Olaylara karışan kişilerin tespit ve yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü ifade edilen açıklamada, Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda, yasadışı sokak eylemlerine katılan ve Mobese kameraları ile çevreye zarar verdikleri belirlenen 17 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

    Emniyet Müdürlüğü, gözaltına alınan şüpheliler ve şüphe üzerine durdurularak arama yapılan bir araçta, 4 av tüfeği fişeği, 3 molotof kokteyli, 1 eldiven, 4 plastik boru ve ahşap sopa, 5 litrelik boş benzin bidonu bulunduğunu bildirdi.

    Açıklamada, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sının 'Terör örgütü propoandası yapmak ve patlayıcı madde bulundurmak' suçlarından tutuklandığı kaydedildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow