hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'li Celal Adan 17 Aralık'ı eleştirdi

    MHPli Celal Adan 17 Aralıkı eleştirdi
    expand

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan İstanbul'da, Türkiye'nin gündemine ilişkin konuları değerlendirdi. Adan, Meclis'te yolsuzlukla suçlanan dört eski bakanla ilgili kurulan komisyona ifade vermeyen Barış Güler ve Rıza Zarrab'ı eleştirdi. Kobani'de ise "tiyatro oynandığını" savundu, hükümeti eleştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 17 Aralık yozsuzluk iddialarını araştırmak için Meclis'te kurulan komisyona ifade vermeyen Barış Güler'i Rıza Zarrab'ı eleştirdi ve "Bu iradenin gücü nereden geliyor" diye sordu.

    AK Parti yöneticilerinin kendilerinden olmayan herkesi devlet ve demokrasi düşmanı ilan ettiklerini savunan Celal Adan, "12 yıllık süreçte en ağır hasarı alan kurumların başında adalet mekanizması gelmektedir. Deyim yerindeyse Türkiye'de adalet ve hukuk yerle yeksan edilmiştir" dedi.

    Atatürk Orman Çiftliğine yapılan yeni Cumhurbaşkanlığı binasında düzenlenecek 29 Ekim resepsiyonuna katılmayacaklarını da söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, Kobani'de tiyatro oynandığını savundu ve "Tampon bölge oluşturulması gerçekçi değil, güvenli bölge oluşturulabilir" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow