hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'li Elif Loğoğlu: Vekil seçilirsem yemin törenine şalvarla katılacağım

    MHPli Elif Loğoğlu: Vekil seçilirsem yemin törenine şalvarla katılacağım
    expand

    MHP Osmaniye üçüncü sırada milletvekili adayı Prof. Dr. Elif Loğoğlu, Kadirli İlçesi'nde düzenlenen şenliğe şalvar giyerek katıldı. Şenliğe katılanların dikkatini çeken Loğoğlu, "Vekil seçilirsem, yemin törenine şalvarla katılacağım" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aynı zamanda Türkiye Kadın Hareketi Derneği Genel Başkanı olan  Prof. Dr. Elif Loğoğlu, MHP'li Kadirli Belediyesi'nin Şehit İbrahim Kundakçı Mahallesi'nde düzenlediği 'Mahallenizde Şenlik Var' etkinliğine vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Ömer Tarhan ile MHP İlçe Teşkilatı yönetiminin de yer aldığı şenliğe şalvarıyla katılarak halka 'Sizden biriyim' mesajını veren Prof. Dr. Loğoğlu, kadınlarla birlikte halay çekti. 

    Şenlikte bir konuşma yaparak seçimlerde destek isteyen Loğoğlu, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 'Seni Meclis'te görmek istiyorum' dedi. Ben de Genel Başkanımıza yol arkadaşı olmak için var gücümle çalışıyorum" dedi."Kadının halinden kadınlar anlar" diyen Prof. Dr. Elif Loğoğlu, "Sizden destek istiyorum. Çünkü ben içinizden biriyim. Eğer kısmet olur vekil seçilirsem, müsaade de ederlerse yemin törenine şalvarla katılacağım. Siz bu kardeşinizden desteğinizi esirgemeyin" diye konuştu.

    Bit.ly'a erişim engeli kaldırıldı

    Ehliyette bir dönem kapandı!

    Erdoğan'a suikast davasında karar

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow