hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mirgün Cabas'tan Altaylı'ya jet yanıt!

    Mirgün Cabastan Altaylıya jet yanıt
    expand

    CNN TÜRK'te yayınlanan 5N1K programına konuk olan Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, meslektaşı Mirgün Cabas'ı, "Ben de Mirgün gibi yalan mı söyleyeyim?" sözleriyle eleştirdi. Cabas'ın twitter üzerinden Altaylı'ya cevabı gecikmedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih Altaylı, "Mirgün Cabas gibi neden istifa etmediği"ni yönündeki bir soruya, "Ben de Cabas gibi yalan mı söyleyeyim" diye yanıt verdi.

    Altaylı, Cabas'ın istifa etmediğini NTV'de görev yaparken aynı grup içinde GQ dergisinin başına geçtiğini söyledi.

    Mirgün Cabas'ın Twitter üzerinden Altaylı'ya cevabı gecikmedi:

    Cabas şunları yazdı:

    "Eğer üzerinde baskı varsa, kendini kullandırtma ya da bize, burada bulunmam sizin için nimettir ben gidersem, kötüsü gelir deme.

    Kötüsü gelsin, görelim. Herkes de o kuruma artık o yeni gelen adamın yönettiği kurum diye baksın. Sen bu işe paravan olma.

    'Baskıları göğüslüyorum' dediğin şey, gerçekleri eğip bükmek, Sağlık Bakanlığı'na basın müşavirliği yapmak. Bir de üzerine teşekkür bekliyor.

    Evet yaptığın haberin açıklamasını Bakan'a yapmak zorunda kalabilirsin. Ama Bakanlık adına habere mazeret hazırlamak da senin işin mi?

    Fatih, eğer ben senin performansını gösterseydim sonsuza kadar NTV'nin yayın yönetmeni olurdum. Beni kötü habercilikten almadılar görevden. Eğer senin yaptığının yarısını yapmayı midem kaldırsaydı, ömrümün sonuna kadar GQ'yu da yönetirdim.

    'Ses kaydıma montaj yapıldı' diyen adam, işimden istifa ettim diye bana 'samimiyetsiz' diyor. İşte bu yüzden sabaha kadar konuş Fatih."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow