hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Rakibimiz AK Parti MHP'yi bitireceğiz!"

    Rakibimiz AK Parti MHPyi bitireceğiz
    expand

    Adana'da yine tombala oynatırken yakalanan Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi'nin mensupları, hedeflerinin iktidar olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bu kez de Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı'nda tombala oynatıldığı ihbarını aldı. Harekete geçen polisler ilçe başkanlığına gece yarısı baskın düzenledi. Yapılan baskında 10 parti üyesini tombala oynatırken 87 kişiyi de tombala oynarken suçüstü yakaladı.

    Öcalan'a "memlekete hoş geldin" diyen sesin sahibi albay öldü

     

    Parti üyeleri tombala oynatmak ve yer temin etmek suçlarından gözaltına alındı. Tombala oynayanlara ise 208'er lira para cezası verildi. Zanlılar sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

      "Geçen hafta yüzde 10'du şimdi yüzde 20 sonra iktidar"

    Adliyeye çıkartılan zanlılardan biri basın mensuplarına "Çekin iyi çekin geçen hafta hedef yüzde 10'du, şimdi yüzde 20 oldu sonra hedef iktidar" demesi dikkat çekti.

    "Kızım mum gibi eriyor yardım edin"

      Başka bir zanlı ise hedeflerinin AK Parti'nin yerine iktidara gelmek olduğunu belirterek, "Rakibimiz AK Parti ancak AK Parti'yle birlikte MHP'yi de bitireceğiz" dedi.

      Başka bir partilinin ise basın mensuplarının 'milletvekili adayı olacak mısınız' sorusuna "Bu şimdi söylenmez, ne de olsa siyaset yapıyoruz" demesi herkesi güldürdü.

      Partililer daha sonra adliyeye götürüldü. Zanlıları, mahkeme 10 gün içerisinde 300'er lira para cezasını ödemek şartıyla serbest bıraktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Üzmez'in çocukları babalarının mirasını reddetti

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow