hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rasim Acar: "MHP'yi sokağa dökmeye çalışıyorlar"

    Rasim Acar: MHPyi sokağa dökmeye çalışıyorlar
    expand

    CNN TÜRK'te yayınlanan Aykırı Sorular, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar'ı ağırladı. Milliyetçi Hareket Partisi sokaklara dökmek istiyorlar diyen Acar, internete düşen ses kayıtlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, şöyle konuştu: "Sayın Başbakan demokratik yollarda iktidarını ayakta tutamadığı için anti demokratik yollardan iktidar etmeye çalışıyor. İktidar yolunda kendisinin önünde ne kadar muhalif çevre varsa; basın, medya kuruluşları bunların üstünde baskısı, şantajı, tehdidi var. Sivil Toplum Kuruluşlarında da aynı. Her yerde adamı var, oralardan içten yönetmeye çalışıyor, her şeye karışıyor.

    Kılıçlar çekildi. Özellikle son çıkan tapeler, kendisine yönelik en ufacık bir eleştiriyi kabul edemeyen Başbakan kendisi ve çocuklarıyla, bakanları ve çocuklarıyla ilgili ortaya çıkabilecek her türlü yolsuzluk, usulsüzlük ve ahlaksızlıklarını örtmek zorunda."

    MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, Milliyetçi Hareket Partisinin sokağa dökülmeye çalışıldığını ifade etti: "Bizi tekrardan sokaklara dökmek istiyorlar. Ama Milliyetçi Hareket Partisi bu oyuna gelmeyecek. Bizim tek yolumuz var iktidarı iktidardan etmenin tek yolu sandıktır. Sokaklar bizim için çözüm değildir. Sokaklar MHP'nin siyasi argümanı ve süreci içerisinde kullanılmayacaktır."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow