hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sarıyer'de kanlı infaz

    Sarıyerde kanlı infaz
    expand

    Aracıyla trafik ışıklarında yavaşlayan Ali Ekber Akgün, arkadan gelen araçtan inen 2 kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Otomobil sürücüsü Akgün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken saldırganlar geldikleri araçla kayıplara karıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, Sarıyer İstinye Bayırında trafik ışıklarında saat 13.00 sıralarında meydana geldi.

    İddialara göre, 40 yaşındaki Ali Ekber Akgün, 34 SEN 22 plakalı lüks aracı ile İstinye Bayırından aşağıya doğru inerken kırmızı ışık nedeniyle yavaşladı. Bu sırada arkasından gelen araçtan inen iki kişi, Akgün'ün aracına doğru ateş etmeye başladı. Açılan ateş nedeniyle aracının hakimiyetini kaybeden Akgün kaldırıma çıktı. Sürücü Akgün'ün vücuduna çok sayıda kurşun isabet etti. Saldırganlar ise geldikleri araç ile kaçtı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine ambulans ve polis ekibi sevke dildi. Yaralı sürücü Ali Ekber Akgün ambulans ile İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Akgün Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

    Mert'in katiline 36 yıl hapis

    Görgü tanığı konuştu

    Görgü tanığı Fatih Yüksel “Biz berberde oturuyorduk. O sırada peş peşe silah sesi duyduk. Kaza yapmış aracı gördük. İçinde yaralı birinin olduğu nu görünce arkadaşlarla camı kırdık. Sürücünün yaşayıp yaşamadığına baktık. Ambulansı bekledik. Ancak ambulans geç geldi" dedi.

    Doğukan Bilir'e saldıran polislere 3'er bin lira ceza

    Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow