hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan Belediyesi'ne silahlı saldırı

    Seyhan Belediyesine silahlı saldırı
    expand

    Adana'da CHP'li merkez Seyhan İlçe Belediyesi, dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dün gece saat 00.30 sıralarında D-400 Karayolu üzerindeki Seyhan Belediyesi önüne otomobili ile gelen kimliği belirsiz bir kişi, 2 el havaya, 1 elde belediyeye doğru pompalı tüfekle ateş ederek kaçtı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, belediye güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede belediyeye doğru yapılan atışın, Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın makam odasının arkasındaki bir odanın camına isabet ettiği belirlendi. Polis, saldırganların kimliğini belirlemek için belediye ve çevredeki binaların güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

    İstanbul'da polise ateş açıldı

    Karalar: "Kimin yaptığını bilmiyoruz"

    Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise saldırıyı kim yada kimler tarafından yapıldığını bilmediğini söyledi. Karalar'ın yaptığı açıklama şöyle:

    "Seyhan Belediyesi hizmet binamız gece 00.30 sularında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırıya uğramıştır. Saldırın kim yada kimler tarafından, ne sebeple yapıldığı konusunda herhangi bir bilgimiz yoktur. İsmet İnönü'nün dediği gibi, 'Bir ülkede namuslular da namussuzlar kadar cesur olmazsa o memleket batar.' Zanlıların yakalanabilmesi için emniyet güçlerimiz çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Belediyemize yapılan bu saldırıyı kınarken faillerin biran önce bulunup yargı önünde hesap vermelerini bekliyoruz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow