hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Terk edilen eş dehşet saçtı!

    Terk edilen eş dehşet saçtı
    expand

    Bursa'da şiddet gördüğünü için evi terk edip eşine boşanması davası açan S.K.'nın ailesiyle birlikte oturduğu eve molotofkokteyli atıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay dün sabaha karşı saat 04.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi, Sakarya Mahallesi, 28. Sokak'ta meydana geldi. Bursa'da 11 ay önce tanıştığı R.K. (25) ile Ankara'ya kaçarak evlenen S.K. (21), evlendikten iki ay sonra eşinden şiddet görmeye başladı.

    İddiaya göre, eşi tarafından uyuşturucu kullanmaya da zorlanan S.K., evi terk edip, Ankara 7. Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı.

    S.K. daha sonra Bursa'daki ailesinin yanına döndü.

    Eşinin boşanma davası açtığını öğrenip, öfkeye kapılan R.K., dün sabaha hazırladığı iki molotof kokteylini, genç kadının kaldığı evin balkonuna attı.

    Balkonda çıkan yangını gören komşuların bağrışlarına uyanan S.K. ve ailesi durumu polise bildirdi.

    Komşuların sokağa çıkması üzerine paniğe kapılan R.K. geldiği otomobille uzaklaştı. Çıkan yangın büyümeden söndürülürken, olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede, hazırlanmış 2 molotofkokyetli buldu.

    "Bakanın yakını olduğunu söyleyip beni tehdit ediyor"

    Eşi tarafından sürekli tehdit edildiğini söyleyen S.K., "Ankara'da olduğumuz dönemde sürekli uyuşturucu kullanıyordu. Kullanmam için beni de zorluyordu. Hatta iki kez kullandırdı. Tekrar uyuşturucu almamı isteyince karşı çıktım. Boşanma davası açtım. Duruşmalar devam ederken, mahkeme bana aradığım zaman gelmesi koşulu ile koruma tahsis etti. Ben de Bursa'da yaşayan ve babam öldüğü için kardeşimle yaşayan annemin yanına döndüm. Ancak burada da beni ve ailemi tehdit etmeye devam etti. Gönderdiği mesajlarda, bakan yakını olduğunu, ne mahkeme, ne devletin kendisine bir şey yapamayacağını söyledi. Annem ve kardeşlerim korku içinde yaşıyoruz. Dışarıya çıktığımızda önümüzü kesiyor, evimizden ölümüzün çıkacağını söylüyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bu ülkede bir sürü kadın cinayeti oluyor. Ben de kurban olmak istemiyorum" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Polis, S.K.'nın şikayetçi olduğu şüpheli R.K.'yı arıyor.

    Acıların kadını Bergen'in trajik hayat hikayesi...

    Türkiye ölmek için birinci, yaşamak için 51.sırada

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow