hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yaralı ördeği çöp konteynerine attılar

    Yaralı ördeği çöp konteynerine attılar
    expand

    Pendik'te ayağı kırıldığı için çöp konteynerine atılarak ölüme terk edilen yavru ördek tedavi edildi. Pendik Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçede ayağı kırıldığı için çöp konteynerine atılarak ölüme terk edilen yavru ördeği belediye temizlik işçisi kurtardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanlarından Kadir Çelik, görevliolduğu Pendik sahilinde çöp konteynerinden ses geldiğini fark etti. Ardından konteynere bakan Çelik, kutu içinde çöpe atılmış yavru ördekle karşılaştı. Ördeğin bir ayağının da kırık olduğunu fark eden Çelik, ölmek üzere olan minik hayvanı hemen Pendik Belediyesi Veterinerlik İşleri Birimine götürdü. Ördek yavrusu, belediye veterinerleri tarafından tedavi edilerek özel bakıma alındı.

    Açıklamada görüşlerine yer verilen Çelik, her canlının merhameti ve sevgiyi hak ettiğini belirterek, "Vicdanlarımızın kararmasına engel olalım. Sokaklarda bu sıcaklarda sokak hayvanları ve kuşlar için bir kase su bırakan hayırsever insanlar da var, bu yavru ördeği ölüme terk eden insanlar da. Ben sadece görevimi yaptım" dedi.

    Sahipsiz kedi ve köpeklerin inanılmaz dönüşümleri

    Balığı yutmak isteyen yılan bulundu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow