hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aldatmak Emrah kimdir? Berkay Akdemir hangi dizilerde oynadı?

    Aldatmak Emrah kimdir Berkay Akdemir hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    ATV’de yayınlanan Aldatmak dizisinde Emrah karakteri dikkat çekti. Sevilen dizinin oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. Berkay Akdemir, Aldatmak dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Peki ama Berkay Akdemir kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Berkay Akdemir, Aldatmak dizisinin oyuncu kadrosunda Emrah karakterini canlandırıyor. Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Berkay Akdemir hangi dizilerde oynadı?     

    Aldatmak Emrah kimdir?

    Dizinin yeni bölümüne Berkay Akdemir katılıyor. Kızılcık Şerbeti'nde Nursema'yı camdan atan İbrahim'e hayat veren Berkay Akdemir, Aldatmak'ta "Emrah Kulu" rolünü oynayacak.

    Berkay Akdemir kimdir? 

    Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunu Berkay Akdemir, Aldatmak dizisinde Emrah Kulu karakterine hayat verecek. Oyunculuğa olan tutkusuyla İzmir Devlet Tiyatrosu'nda da sahne deneyimi yaşamış olan Akdemir, Hakim dizisi ile profesyonel kariyerine adım atmıştır. Kuş Uçuşu dizisinde de rol almıştır. Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolüyle dikkat çeken Akdemir'in doğum tarihi net olarak bilinmese de 20-30 yaş aralığında olduğu tahmin ediliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow